Plein-Air   Openlucht Schilderdag Weesp

Fotoalbum       


Fotoalbum 2007


Net als het album van 2008 - dat hieronder staat - is dit album interactief. Gebruik het toetsenbord en/of de muis om door het album 'te bladeren'.

De HELP-functie geeft u aanvullende bedieningsinstructies. Open het 2007-album hier. ( klik )

Fotoalbum 2008

De 4e editie van de Plein-Air Schilderdag leverde ook weer zeer fraaie werken op. Ons mooie Weesp bevestigde ook nu weer dat het zeker waard is om geschilderd of getekend te worden.

Beide albums geven zowel de bezoeker als de kunstenaar een goed beeld van Weesp en nodigen uit om eens een echt bezoek aan dit fraaie, oude stadje aan de Vecht te brengen. Nieuwsgierig geworden? Hier opent u het album 2008 ( klik

Fotoalbum 2009

Het 1e lustrum. 5 jaar Open Plein-Air Schilderdag in Weesp. Schitterend weer, wel wat wind waardoor sommige doeken opeens de neiging kregen zomaar de Vecht in te waaien. Oppassen dus, dames en heren kunstenaars. En oppassen deden ze. Net als om zich heen kijken, een mooie plek zoeken en met veel vaardigheid een prachtig werk maken, 'Met verve' werd er gepresteerd.

Anneke Fessl en Harro Smit maakten een fotoverslag van een zeer geslaagde dag.

Zeker een dag om te herhalen. Het fotoverslag 2009 laat zien waarom.

Harro Smit - Serie 1   /   Anneke Fessl - Serie 2

Fotoalbum 2010

De 6e Open Plein-Air Schilderdag in Weesp. Gezellig druk op straat en mooi weer. Monumentendag gecombineerd met Kunst. Kunst die ´zomaar´ op straat gemaakt werd. Nou ja, zomaar . . .  Blader eens door het album en zie hoe de dames en heren kunstenaars aan het werk zijn en wat ze gepresteerd hebben.

Aan het einde van de schilderdag de jurering, prijsuitreiking en de veiling. Ook daarvan een beeldverslag in het fotoalbum 2010. (klik)© Plein-air Weesp wordt georganiseerd onder auspiciën van de Stichting Beeldende Kunst Weesp